Vårt varumärke bygger på en
kärlek för kvalitet, design
& rena ingredienser.

Hos Lavinde Copenhagen hittar du bare produkter som har utvecklats genom test, tid, närvaro, passion och kvalitetssäkring. Våra certifieringar är din garanti för att vi håller vad vi lovar när vi säger att vi bryr oss om din hälsa.

Kvalitet är en viktig parameter i allt vi gör, oavsett om det gäller utveckling av produkter eller vår arbetsmiljö.

Vi har ett nära samarbete med branschexperter inom Kosmetik & hygien som säkerställer att vi tar din hälsa och välbefinnande på allvar.

Det har alltid varit en passion att inspirera andra i branschen att vara mer transparenta avseende ingredienser och innehåll i produkter.

Vi måste ge er ett val. Och det gör vi bara om vi också vågar prata om vår egen produktion och de utmaningar vi ställs inför när vi utvecklar produkter.

Vi bryr oss om dig, oss själva, våra barn och vår gemensamma framtid. Och vi är ambitiösa för allas vår skull. Vi måste bli ännu bättre på att ta hand om oss själva – utan att kompromissa med kvaliteten. 

För oss är kvalitet lika med rena råvaror. Därför är bara det bästa gott nog för Lavinde Copenhagen. Här får du helt enkelt det bästa för dig och din hud – såväl när det gäller ingredienser som kvalitet och resultat.

Dessutom är all vår ytterförpackning FSC-certifierad, vilket innebär att den är återvinningsbar och biologiskt nedbrytbar.

Vi anser att vi måste bli ännu bättre på att utbilda konsumenten om sundare skönhetsvanor. 

Historien bakom Lavinde Copenhagen

Lavinde Copenhagen är resultatet av ett både privat och professionellt samarbete mellan Cecilie Svendsen Vinde och Fillip Løwén Nielsen. 

Idén föddes redan 2016 när Fillip efter flera år i branschen upptäckte ett ouppfyllt behov på marknaden. Ett behov av exklusiva skönhetsprodukter tillverkade av de renaste råvarorna. Cecilie hade samma tanke, och därför blev Lavinde Copenhagen en gemensam passion. 

Och denna start blev grunden för hur Fillip och Cecilie idag driver Lavinde Copenhagen. Idag är Fillip fortfarande otroligt närvarande när det gäller marknadsutveckling och strategiska initiativ, medan Cecilies fokus ligger mer på branding och marknadsföring. Produktutveckling är deras stora gemensamma passion. Tillsammans lever och utvecklar de varumärkets identitet varje dag.

Det hittar du hos oss

Vi utvecklar både hudvård och makeup. Vårt elddop var Beyond Volume & Curl Mascara som är certifierats. Den har sedan dess vunnit flera priser och är fortfarande idag en bästsäljare hos oss.  

Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess, och idag hittar du andra mascaror, makeuprengöring, handvårdsprodukter, serum och ögonmasker i vårt sortiment.  

Vår senaste lansering är Natural Glow Liquid Foundation som också är allergicertifierad. Vi har jobbat hårt med att ta fram en formula som smälter in naturligt i huden samtidigt som den känns sammetslen att bära.  

Mission

Vi utvecklar ett brett sortiment av allergivänliga hudvårds- och kosmetikaprodukter av hög kvalitet, och med ett högt innehåll av aktiva hälsosamma ingredienser.

Det ska vara möjligt för alla, oavsett om du är allergisk, gravid, har känslig hud eller bara vill skydda din hud genom att använda våra produkter.

Vision

Vi vill skapa värde för våra privat- och företagskunder genom att vara det ledande och mest innovativa företaget i branschen, den föredragna leverantören och den föredragna arbetsgivaren.

Kärnvärden

Respekt för oss själva
Vi vill vara sanna mot oss själva och agera med integritet, rättvisa och autenticitet.

Respekt för andra
Vi ska leva upp till det som utlovas och se till att våra produkter lever upp till förväntningarna.

Respekt för framtiden
Vi måste visa respekt för jordens framtid och för framtida generationer.

Vi stödjer

Danske hospitals klovne

Vi støtter de Danske Hospitalsklovne, som stärker glädjen och modet hos barnen, så att de får mer energi för att klara av sjukdomsprocessen

En grönare värld

Vi har planterat 650 träd genom Stiftelsen Growing Trees Network, som vi tänker fortsätta med.

Bidrag till oskyldiga barn

Vi stödjer Land Of Hope, som hjälper till att ta bort rötterna som gör att vidskepelse kan frodas. Tillsammans säkerställer vi en ljusare framtid för de utsatta häxornas barn i Nigeria.

Låt dig inspireras på Instagram

@lavindecph