Ambitious about your beauty

Skönhetsprodukter från de renaste råvarorna

ALLERGICERTIFIERAD

Alla våra är produkter certifierade av Asthma Allergy Nordic. Våra certifieringar är DIN garanti för att vi tar din hälsa på allvar. 

vegansk

80% av vårt produktsortiment är veganskt. De sista 20% är det inte, eftersom vårt mascarasortiment innehåller bivax.

PARFYMFRITT

Ingen av våra produkter innehåller parfym eller spår av detta.

TANKEN BAKOM

Tanken bakom alla LAVINDE COPENHAGENs produkter är att skapa ett rent alternativ för allergiker, ravida/ammande kvinnor och alla som helt enkelt vill ta hand om sin hud och kropp på bästa sätt. Därför innehåller våra produkter endast de renaste råvarorna, av högsta kvalitet.

I alla produkter hittar du alltid minst tre aktiva ingredienser som går in i huden och antingen stärker eller vårdar den. På så sätt får du alltid ut det mesta av din produkt hos oss. Känslan av välbefinnande och kvalitet lyser igenom, inifrån och ut. När du applicerar vår mascara är det inte bara en mascara, utan även en vårdande produkt då den innehåller ögonfransserum och andra närande vitaminer och oljor.

VI TAR VÅRT ANSVAR

Vår ambition har varit väldigt tydlig ända från början; vi kommer att ta vårt ansvar och utveckla allergivänliga skönhetsprodukter utan parfym och parabener. 

Det tog oss inte lång tid att inse vikten av allergicertifiering, och därför är alla våra produkter certifierade av Asthma Allergy Nordic.  

Våra certifieringar är DIN garanti för att vi tar din hälsa på allvar, och det är vi stolta över. 

Passion och målmedvetenhet har också gjort att vi idag har utvecklat ett antal produkter som, som de första i världen, har kunnat certifieras av Astma Allergy Nordic. 

Fokus ska ligga på att förebygga allergier – utan att kompromissa med vare sig kvalitet eller resultatet från våra produkter. 

Vår noga utvalda ingredienslista finns lättillgänglig i vår webbutik, med syftet att göra det enkelt för dig att ta del av ingredienserna.

Paret bakom

LAVINDE COPENHAGEN är resultatet av ett både privat och professionellt samarbete mellan Cecilie Svendsen Vinde och Fillip Løwén Nielsen.

Idén uppstod 2016 då paret själv saknade det som LAVINDE COPENHAGEN idag framställer: Exklusiva skönhetsprodukter som bygger på de renaste ingredienserna – till ett pris som de flesta har råd med.

En av de saker som Cecilie och Fillip är mycket stolta över är att vara en del av hela processen. Hela vägen från att välja ingredienser, testa produkterna, till design och allt däremellan.

MÖT TEAMET HÄR

Ambitious about your beauty

AWARD VINNARE

Vi är stolta över att ha hittat flera utmärkelser, t.ex. inklusive Danish Beauty Awards 2018 och 2020, Matasprisens vackraste gröna partner 2022.

CRUELTY FREE

Våra produkter är inte testade på djur.

VÅRD OM MILJÖN

Alla förpackningar vi tillhandahåller är FSC-certifierade, vilket innebär att de är återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara.

VÄLBEFINNANDE I FOKUS

Vi har ett nära samarbete med Kosmetik & Hygiene Branchens specialister vilket säkerställer att vi tar din hälsa och ditt välmående på allvar.

Gravid eller ammar

Våra produkter innehåller inga hormonstörande ämnen eller prostaglandin och kan därför användas av gravida eller ammande kvinnor.

Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din egen läkare om du har några tvivel om användningen av våra produkter.

EN GRÖNARE värld

Vi har planterat 550 träd genom Stiftelsen Growing Trees Network, som vi tänker fortsätta med

BIDRAG TILL OSKYLDIGA BARN

Vi stödjer Land Of Hope, som hjälper till att ta bort rötterna som gör att vidskepelse kan frodas. Tillsammans säkerställer vi en ljusare framtid för de utsatta häxornas barn i Nigeria.

KAFFE MED GOD KARMA

En del av vårt kaffe köps från Kaffe Karma, som är ett registrerat företag inom social ekonomi. Vinsten återinvesteras så att fler socialt utsatta får möjlighet till meningsfull sysselsättning.

Tre länder. En pålitlig etikett.

Astma Allergy Nordic är ett samarbete mellan astma- och allergiorganisationerna i Norge, Sverige och Danmark. Vår etikett gör det lättare för dig att hitta skonsamma produkter utvalda med omsorg.

MISSION

Vi utvecklar ett brett sortiment av allergivänliga hudvårds- och kosmetikaprodukter av hög kvalitet, och med ett högt innehåll av aktiva hälsosamma ingredienser.

Det ska vara möjligt för alla, oavsett om du är allergisk, gravid, har känslig hud eller bara vill skydda din hud genom att använda våra produkter.

VISION

Vi vill skapa värde för våra privat- och företagskunder genom att vara det ledande och mest innovativa företaget i branschen, den föredragna leverantören och den föredragna arbetsgivaren.

KÄRNVÄRDEN

Respekt för oss själva
Vi vill vara sanna mot oss själva och agera med integritet, rättvisa och autenticitet.

Respekt för andra
Vi ska leva upp till det som utlovas och se till att våra produkter lever upp till förväntningarna.

Respekt för framtiden
Vi måste visa respekt för jordens framtid och för framtida generationer.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
@lavindecph