ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS

Clean, innovative beauty

It's beginning to look a lot like Christmas

En djupt intensiv svart nyans

Gör dig redo för julens magiska kvällar med vår volymgivande BEYOND Volume & Curl mascara, som skapar en perfekt böj på varje frans med sin intensivt svarta formula.
Vår prisbelönta mascara ger den ultimata touchen till din jullook!
Klicka hem vår bästsäljare och var redo att skapa din festlook till jul.
Köp Beyond

Julen är en magisk och mysig tid, men den kan också vara stressig för oss alla. Därför är det viktigt att unna sig själv det lilla extra.

Våra produkter ger dig inte bara en vacker look utan vårdar också både din hud och dina fransar. Upptäck vår sminkserie där skönhet och hudvård möts.

Från naturligt och vardagligt till festligt kvällssmink

NATURAL GLOW Flytande Foundation har en lätt och silkeslen formula som ger dig en naturligt, jämnt och strålande resultat som varar hela dagen. Den perfekta julklappen till dig själv och din hy!

En foundation med uppbyggbar formula 

För en festlig jullook är denna foundation helt perfekt. Här kan du enkelt applicera flera lager för att få en mer täckande bas.

Med formula som håller länge är den perfekt för julens alla evenemang, eftersom du inte behöver oroa dig för att behöva bättra på sminket under kvällen.

Förutom att du får den perfekta basen har NATURAL GLOW antiinflammatoriska egenskaper som hjälper till att minska rodnad och akne samtidigt som den håller din hud frisk och återfuktad under vinterkylan.

Köp foundation

En omtänksam gåva

Julen är en tid för kärlek och omtanke. Skäm bort dina nära och kära med smink av hög kvalité.

Våra skönhetsprodukter är allergicertifierade och tillverkade med naturliga ingredienser, vilket säkerställer att vi tar din hälsa och ditt välmående på allvar.


Oavsett om du önskar ge bort en julklapp som kan vara en del av vardagen eller för stunder av välförtjänt egenvård, så hittar du den här.

Köp JULKLAPPAR

Fri frakt

Gratis leverans över 300 kr.

Snabb leverans

Njut av mer julen: Beställ online och få det levererat till din dörr

Retur

Återlämning av julklappar fram till den 31/12-23.

100.000+ nöjda kunder

100.000 nöjda kunder sedan 2018

4,8 av 5 stjärnor

Läs våra recensioner på Trustpilot

Vi stödjer Julemærke Hjemmene

Vi donerar 1 kr för varje skickat paket

Köp hem dina favoriter till jul